Vervoer en transport

Goed verzekerd onderweg

  • Één auto of wagenpark
  • Schade afhandeling door adviseurs
  • Aantrekkelijke premies
  • Voor alle soorten transport
vervoer en transport verzekering

Een auto, bus, vrachtwagen: zakelijk transport heeft meerdere vormen en dat wil je goed verzekeren. Net als het wagenpark. Met onze expertise en ervaring hebben wij voor jou een passende oplossing.

Wagenpark verzekeren

Van autobedrijf tot transportbedrijf, van leasepark tot kleine onderneming: je kunt het bij ons je wagenpark verzekeren. Dat gaat hetzelfde als bij een persoonlijke autoverzekering. Je hebt verschillende pakketten in de vorm van WA, WA + beperkt casco en All Risk verzekeringen. Deze werken met een bonus-malussysteem. Welke optie je kiest en welke extra modules je toevoegt aan een pakket bepalen de uiteindelijke maandelijkse premie.

Transportrisico verzekeren

Je wilt een container over zee importeren, maar waar begin je en wat komt daar allemaal bij kijken? Wij hebben veel expertise en ervaring met dit soort transport en wij zorgen ervoor dat dit op de juiste manier is verzekerd zonder gedoe. Komen goederen in een andere vorm of op een andere manier naar je toe: geen probleem voor onze adviseurs. Te land, ter zee en in de lucht!

Vervoerderaansprakelijkheidsverzekering

Met deze verzekering dek je de aansprakelijkheid voor schade aan goederen van andere tijdens het transport en tijdelijke opslag. Deze verzekering is verplicht en de dekking is gebaseerd op wettelijke vervoerdersaansprakelijkheidsregelingen zoals de AVC en de CMR. Ideaal voor transportbedrijven, expediteurs en andere logistieke dienstverleners die verantwoordelijk zijn voor het vervoer of de opslag van goederen van derden.

Vervoer of transport verzekeren?

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

De meest gestelde vragen over Verzekeringen

Zijn mijn zonnepanelen meeverzekerd?

+ -

Zonnepanelen zijn niet altijd standaard meeverzekerd, check dit in je polis. Als het niet standaard is meeverzekerd kun je hiervoor een extra dekking voor afsluiten.

Hoe wordt de verzekerde som vastgesteld van mijn inboedel en opstalverzekering?

+ -

De verzekerde som voor je verzekering wordt meestal bepaald aan de hand van de herbouwwaarde, wat de kosten zijn om je huis opnieuw te bouwen, vaak berekend met een tool. Voor je inboedelverzekering wordt de waarde van je bezittingen geschat, meestal via een inboedelwaardemeter die rekening houdt met de gemiddelde kosten van je spullen. Als je een uniek huis hebt, kan een taxatie nodig zijn om nauwkeuriger de herbouwwaarde vast te stellen.

Welke verzekeringen zijn verplicht in Nederland?

+ -

Een zorgverzekering, WA verzekering voor motorvoertuigen en een opstalverzekering als je een koopwoning hebt.

Wat is mijn eigen risico? En wat houdt het in?

+ -

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen als je zorgkosten maakt, voordat je zorgverzekering de rest vergoedt. In 2024 is dit €385 en dit geldt elk jaar opnieuw.

Hoe meld ik een schade?

+ -

Een schade meldt je eenvoudig via het schadeformulier. Kom je er niet uit? Neem even contact op.

Joost-Jan van der Nat
Neem contact op
Joost-Jan van der Nat
0183-441436