Verzeker je inkomen

Dat geeft een goed gevoel

  • Altijd goed verzekerd
  • Schade afhandeling door adviseurs
  • Persoonlijk advies
  • Bepaal zelf wat je nodig hebt
verzeker je inkomen van der nat

Aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bij ziekte wordt je loon 2 jaar lang doorbetaald door je werkgever. De hoogte van je uitkering daarna is afhankelijk van hoeveel procent je arbeidsongeschikt bent. In de meeste gevallen zal het inkomen dalen. En dat kan weer gevolgen hebben voor bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek. Met een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering kun je dit verzekeren. Je krijgt dan een extra uitkering bovenop je de basisuitkering. Dit is vooral interessant voor mensen met een hoog inkomen.

Levensverzekering

Bij het verdriet van een overlijden van een partner, kan ook het inkomen terugvallen. Dat kan grote financiële gevolgen hebben en dat wil je niet. Een levensverzekering dekt dit risico af, zodat nabestaanden financieel verder kunnen. Maar hoe werkt een levensverzekering en wanneer wordt er wel of niet uitgekeerd? Bespreek de mogelijkheden en je vragen met onze adviseur.

Pensioen

Je pensioen klinkt vaak nog ver weg, maar hoe eerder je dit regelt, hoe beter je pensioen later is. Er zijn veel vragen rondom pensioen, bijvoorbeeld hoeveel pensioen krijg ik? Wat gebeurt er met het pensioen van mijn partner bij overlijden? Misschien wil je wel eerder met pensioen, het kan allemaal met het juiste advies.

Sparen

Als je geld over hebt dan wil je door rendement dat je vermogen groeit. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Ga je sparen en doe je dat bij je eigen bank of toch een andere bank met een hogere rente? Beleggen en waarin dan? Is investeren in crypto verstandig? Ontdek de mogelijkheden die er zijn voor een goed rendement.

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

De meest gestelde vragen over Verzekeringen

Zijn mijn zonnepanelen meeverzekerd?

+ -

Zonnepanelen zijn niet altijd standaard meeverzekerd, check dit in je polis. Als het niet standaard is meeverzekerd kun je hiervoor een extra dekking voor afsluiten.

Hoe wordt de verzekerde som vastgesteld van mijn inboedel en opstalverzekering?

+ -

De verzekerde som voor je verzekering wordt meestal bepaald aan de hand van de herbouwwaarde, wat de kosten zijn om je huis opnieuw te bouwen, vaak berekend met een tool. Voor je inboedelverzekering wordt de waarde van je bezittingen geschat, meestal via een inboedelwaardemeter die rekening houdt met de gemiddelde kosten van je spullen. Als je een uniek huis hebt, kan een taxatie nodig zijn om nauwkeuriger de herbouwwaarde vast te stellen.

Welke verzekeringen zijn verplicht in Nederland?

+ -

Een zorgverzekering, WA verzekering voor motorvoertuigen en een opstalverzekering als je een koopwoning hebt.

Wat is mijn eigen risico? En wat houdt het in?

+ -

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen als je zorgkosten maakt, voordat je zorgverzekering de rest vergoedt. In 2024 is dit €385 en dit geldt elk jaar opnieuw.

Hoe meld ik een schade?

+ -

Een schade meldt je eenvoudig via het schadeformulier. Kom je er niet uit? Neem even contact op.

Miss Daisy.jpg
Neem contact op
Chantal den Adel-Versteeg
0183-441436