Evenementenverzekering

Ook dat regel je bij Van der Nat

  • Van buurtfeest tot festival
  • Verzekerd tijdens op- en afbouw
  • Van aansprakelijkheid tot annulering van een artiest
  • Veel ervaring met evenementen
evenementenverzekering van der nat

Veel verschillende risico's

Een evenement is een georganiseerde gebeurtenis die op een locatie plaatsvindt en waarbij veel mensen en partijen betrokken zijn. Wat je evenement ook is: het moet zorgen voor een hoop gezelligheid. Dat begint met het afsluiten van een goede verzekering. Schade aan een attractie, een ongeval tijdens het opbouwen, een annulering door slecht weer. Vaak dingen die je niet kunt voorkomen, maar wel kunt verzekeren.

Wat is er verzekerd?

Veel evenementen/organisaties vergeten zich te verzekeren omdat ze in de veronderstelling dat de gemeente de verzekering regelty, dat is niet het geval!

Met een evenementen verzekering ben jij als organisator verzekerd en ook alle medewerkers van het evenement. Ook tijdens het op- en afbouwen. Welke verzekering en dekkingen je nodig hebt ligt aan het evenement en ook aan wie jij vertegenwoordigt. Zo zijn er verschillende verzekeringen voor personen, bedrijven en gemeenten. Factoren waarnaar gekeken worden is zijn het aantal evenementen, aantal verwachte verzoekers en het type evenement. Je kunt je voorstellen dat een rommelmarkt andere risico's heeft dan een obstaclerun. Wat je ook gaat organiseren, wij denken met je mee en zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent.

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

De meest gestelde vragen over Verzekeringen

Zijn mijn zonnepanelen meeverzekerd?

+ -

Zonnepanelen zijn niet altijd standaard meeverzekerd, check dit in je polis. Als het niet standaard is meeverzekerd kun je hiervoor een extra dekking voor afsluiten.

Hoe wordt de verzekerde som vastgesteld van mijn inboedel en opstalverzekering?

+ -

De verzekerde som voor je verzekering wordt meestal bepaald aan de hand van de herbouwwaarde, wat de kosten zijn om je huis opnieuw te bouwen, vaak berekend met een tool. Voor je inboedelverzekering wordt de waarde van je bezittingen geschat, meestal via een inboedelwaardemeter die rekening houdt met de gemiddelde kosten van je spullen. Als je een uniek huis hebt, kan een taxatie nodig zijn om nauwkeuriger de herbouwwaarde vast te stellen.

Welke verzekeringen zijn verplicht in Nederland?

+ -

Een zorgverzekering, WA verzekering voor motorvoertuigen en een opstalverzekering als je een koopwoning hebt.

Wat is mijn eigen risico? En wat houdt het in?

+ -

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen als je zorgkosten maakt, voordat je zorgverzekering de rest vergoedt. In 2024 is dit €385 en dit geldt elk jaar opnieuw.

Hoe meld ik een schade?

+ -

Een schade meldt je eenvoudig via het schadeformulier. Kom je er niet uit? Neem even contact op.

Joost-Jan van der Nat
Neem contact op
Joost-Jan van der Nat
0183-441436