Sparen

Advies voor het beste rendement

  • Voor sparen en beleggen
  • Betrokken adviseurs
  • Aantrekkelijke pakketkortingen
  • Ontdek alle rendement mogelijkheden
sparen van der nat

Veel mogelijkheden

Geld reserveren voor later is verstandig. Maar doe je dat bij je eigen bank of toch een andere bank met een hogere rente? Misschien is beleggen iets voor je, maar wat zijn de mogelijkheden? Of is het verstandig om met je spaargeld een deel van de hypotheek af te lossen?

Goed advies belangrijk

Zomaar een paar vragen die je kunt hebben. Een antwoord hierop is voor iedereen anders. Dat maakt een goed advies onmisbaar om de beste keus te maken die jou uiteindelijk het meeste opleverd. Onze adviseurs geven je een persoonlijk advies voor het beste rendement.

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

De meest gestelde vragen over Geldzaken

Hoe regel ik de pensioenen van mijn medewerkers?

+ -

Dat kan goed en snel via NPC Pensioenservice, onze pensioentak. Kom langs om je wensen voor jou en je medewerkers te bespreken.

Is de pensioenpremie fiscaal aftrekbaar?

+ -

Als je spaart voor je pensioen door bijvoorbeeld bank sparen of bij lijfrente, dan is een deel daarvan soms aftrekbaar. Wij kunnen dit voor je uitzoeken.

Hoe zorg ik ervoor dat nabestaanden financieel verder kunnen?

+ -

Dat kan bijvoorbeeld met een overlijdensrisicoverzekering of een nabestaandenverzekering. Wij kunnen dit voor je regelen.

Hoe regel ik een aanvullend pensioen?

+ -

Dat kan op verschillende manieren, zoals zelf een pensioen afsluiten, extra sparen of met een lijfrenteverzekering. Neem contact op met onze pensioenadviseur voor advies.

Hoe kies je een goede hypotheek?

+ -

Je hebt verschillende hypotheken: annuïteit-, lineaire- en aflossingsvrije hypotheek. Om de beste keus te maken is een hypotheekadviesgesprek nodig.

Carola Wildemans.jpg
Neem contact op
Carola Wildemans
0183-441436