Verzekering voor je vervoer

Goed verzekerd de weg op

 • Altijd een veilig gevoel
 • Schade afhandeling door adviseurs
 • Persoonlijk advies
 • Voor alle vervoersmiddelen
autoverzekering van der nat

Voor elk vervoersmiddel een verzekering

Met welk vervoersmiddel je de weg ook op gaat, dat wil je met een veilig gevoel. Een goede verzekering helpt daarbij. En als je dacht dat je alleen bij ons terecht kunt voor een autoverzekering, dan heb je het mis. De volgende verzekeringen kun je bij ons afsluiten:

 • Autoverzekering
 • Boot verzekering
 • Bromfietsverzekering
 • Camperverzekering
 • Fiets verzekering
 • Motorverzekering
 • Scooterverzekering
 • Speed-pedelecverzekering

Type verzekeringen

Volgens de wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM) moet je een verzekering afsluiten voor de volgende voertuigen: auto, camper, motor, scooter, bromfiets en een speed-pedelec. De caravan valt meestal onder de autoverzekering. Je hebt drie type verzekeringen. 
 
WA
Deze verzekering is minimaal verplicht voor iedereen. Je bent dan alleen verzekerd voor schade die jij aan anderen aanbrengt.

WA+ beperkt casco
Met deze verzekering ben je niet alleen verzekerd voor schade aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen vervoersmiddel zoals: inbraakschade, stormschade, brand en diefstal.

All Risk
De naam zegt het al, hiermee ben je verzekerd tegen alle risico’s. Dat is alles van WA+ beperkt caso, plus dat je bijvoorbeeld ook verzekerd bent tegen vandalisme en een aanrijding.

Fietsverzekering

Ook een fietsverzekering sluit je af bij ons. Een fietsverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig. Zeker met een elektrische fiets die relatief vaak gestolen wordt. Hiervoor en voor andere zaken zoals pech en schade kunnen wij je goed verzekeren.

Bootverzekering

Lekker ontspannen het water op met een bootverzekering. Hierin heb je verschillende opties die je wel of niet laat meeverzekeren. De basisverzekering is een WA-dekking die soms wel gevraagd wordt door havens en organisaties. Daarnaast kun je een boot ook verzekeren tegen diefstal, brand, natuurschade of tegen een aanvaring.

Met welk vervoersmiddel jij ook door het leven gaat: je regelt het bij ons!

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

De meest gestelde vragen over Verzekeringen

Zijn mijn zonnepanelen meeverzekerd?

+ -

Zonnepanelen zijn niet altijd standaard meeverzekerd, check dit in je polis. Als het niet standaard is meeverzekerd kun je hiervoor een extra dekking voor afsluiten.

Hoe wordt de verzekerde som vastgesteld van mijn inboedel en opstalverzekering?

+ -

De verzekerde som voor je verzekering wordt meestal bepaald aan de hand van de herbouwwaarde, wat de kosten zijn om je huis opnieuw te bouwen, vaak berekend met een tool. Voor je inboedelverzekering wordt de waarde van je bezittingen geschat, meestal via een inboedelwaardemeter die rekening houdt met de gemiddelde kosten van je spullen. Als je een uniek huis hebt, kan een taxatie nodig zijn om nauwkeuriger de herbouwwaarde vast te stellen.

Welke verzekeringen zijn verplicht in Nederland?

+ -

Een zorgverzekering, WA verzekering voor motorvoertuigen en een opstalverzekering als je een koopwoning hebt.

Wat is mijn eigen risico? En wat houdt het in?

+ -

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen als je zorgkosten maakt, voordat je zorgverzekering de rest vergoedt. In 2024 is dit €385 en dit geldt elk jaar opnieuw.

Hoe meld ik een schade?

+ -

Een schade meldt je eenvoudig via het schadeformulier. Kom je er niet uit? Neem even contact op.

Miss Daisy.jpg
Neem contact op
Chantal den Adel-Versteeg
0183-441436