Pensioen

Zekerheid over je pensioen

  • Onbezorgd met pensioen
  • Altijd inzichtelijk
  • Aantrekkelijke premies
  • Jouw pensioen, jouw wensen
pensioen van der nat

Nu goed regelen voor later

Je pensioen klinkt vaak nog ver weg, maar hoe eerder je dit regelt, hoe beter je pensioen later is. Hoe regel ik als ondernemer mijn pensioen en hoeveel pensioen krijg ik dan? Vanaf welke leeftijd krijg ik pensioen en heb ik als ondernemer recht op AOW? Wat gebeurt er met het pensioen bij overlijden? Misschien wil je wel eerder met pensioen, kan dat?

NPC Pensioenservice

Allemaal vragen waar een pensioenadviseur je graag mee helpt. Wij hebben alle pensioenzaken ondergebracht bij NPC Pensioenservice, de pensioenstak van Van der Nat. We bespreken je wensen en brengen de mogelijkheden in kaart voor een goed overwogen keuze. Bekijk de pensioensmogelijkheden op de NPC website.

Naar NPC Pensioenservice

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

De meest gestelde vragen over Geldzaken

Hoe regel ik de pensioenen van mijn medewerkers?

+ -

Dat kan goed en snel via NPC Pensioenservice, onze pensioentak. Kom langs om je wensen voor jou en je medewerkers te bespreken.

Is de pensioenpremie fiscaal aftrekbaar?

+ -

Als je spaart voor je pensioen door bijvoorbeeld bank sparen of bij lijfrente, dan is een deel daarvan soms aftrekbaar. Wij kunnen dit voor je uitzoeken.

Hoe zorg ik ervoor dat nabestaanden financieel verder kunnen?

+ -

Dat kan bijvoorbeeld met een overlijdensrisicoverzekering of een nabestaandenverzekering. Wij kunnen dit voor je regelen.

Hoe regel ik een aanvullend pensioen?

+ -

Dat kan op verschillende manieren, zoals zelf een pensioen afsluiten, extra sparen of met een lijfrenteverzekering. Neem contact op met onze pensioenadviseur voor advies.

Hoe kies je een goede hypotheek?

+ -

Je hebt verschillende hypotheken: annuïteit-, lineaire- en aflossingsvrije hypotheek. Om de beste keus te maken is een hypotheekadviesgesprek nodig.

Joost-Jan van der Nat
Neem contact op
Joost-Jan van der Nat
0183-441436