Woonverzekeringen

Onbezorgd wonen

  • Altijd goed verzekerd
  • Schade afhandeling door adviseurs
  • Persoonlijk advies
  • Voor alles in en rondom je woning
woonverzekeringen van der nat

Inboedelverzekering 

Je inboedel, dat zijn alle losse spullen in huis. Meubels, je tv, laptops, kunst. Vergeet niet het tuingereedschap, ook dat valt onder je inboedel. Alles bij elkaar een grote waarde die niet zomaar te vervangen is bij bijvoorbeeld brand. Hier kun je een inboedelverzekering voor afsluiten.

Opstalverzekering

Een opstalverzekering sluit je af voor alle vaste onderdelen aan je huis. Het dak, de schuur, de overkapping: dit valt allemaal onder een opstalverzekering. Of glasschade valt onder de opstalverzekering is afhankelijk van de verzekering. Een inboedel- en een opstalverzekering dekken de risico's bij:

  • Brand
  • Diefstal
  • Stormschade
  • Waterschade

Kostbaarheden buitenhuis

Je neemt je iPad mee op vakantie en die wordt gestolen. In dat geval is het handig als je voor kostbaarheden buitenhuis bent verzekerd. Dit kan bij veel woonverzekeringen. Hiermee verzeker je alle spullen van het gezin, ook als je een weekendje weg bent.

Aansprakelijkheidsverzekering

Maak jij of iemand van je gezin schade aan iets of iemand, dan kun je een beroep doen op je aansprakelijkheidsverzekering. Hiermee ben je bijvoorbeeld verzekerd als je tegen een geparkeerde auto fiets. Of je laat iets per ongeluk kapotvallen wat niet van jou is. En als iemand door jouw toedoen medische zorg nodig heeft is dit gedekt.

Bouwrisico's

Ook de risico van het bouwen van een woning in eigen beheer kunnen wij voor je afdekken. Dat kan met een Construction Allrisk (CAR) verzekering.

Wat je ook nodig hebt om ontspannen te wonen, het is mogelijk met onze woonverzekeringen.

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

De meest gestelde vragen over Verzekeringen

Zijn mijn zonnepanelen meeverzekerd?

+ -

Zonnepanelen zijn niet altijd standaard meeverzekerd, check dit in je polis. Als het niet standaard is meeverzekerd kun je hiervoor een extra dekking voor afsluiten.

Hoe wordt de verzekerde som vastgesteld van mijn inboedel en opstalverzekering?

+ -

De verzekerde som voor je verzekering wordt meestal bepaald aan de hand van de herbouwwaarde, wat de kosten zijn om je huis opnieuw te bouwen, vaak berekend met een tool. Voor je inboedelverzekering wordt de waarde van je bezittingen geschat, meestal via een inboedelwaardemeter die rekening houdt met de gemiddelde kosten van je spullen. Als je een uniek huis hebt, kan een taxatie nodig zijn om nauwkeuriger de herbouwwaarde vast te stellen.

Welke verzekeringen zijn verplicht in Nederland?

+ -

Een zorgverzekering, WA verzekering voor motorvoertuigen en een opstalverzekering als je een koopwoning hebt.

Wat is mijn eigen risico? En wat houdt het in?

+ -

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen als je zorgkosten maakt, voordat je zorgverzekering de rest vergoedt. In 2024 is dit €385 en dit geldt elk jaar opnieuw.

Hoe meld ik een schade?

+ -

Een schade meldt je eenvoudig via het schadeformulier. Kom je er niet uit? Neem even contact op.

Miss Daisy.jpg
Neem contact op
Chantal den Adel-Versteeg
0183-441436