versie 3

Zorgverzekering 2024

Bij Van der Nat willen wij alleen de beste zorg voor jou!

Bij Van der Nat ben je verzekerd van de beste zorg. Wij zijn zorgvuldig in het selecteren en samenwerken met zorgverzekeraars. Al jarenlang doen wij zaken met vier zorgverzekeraars waarvan wij weten dat zij de beste zorg leveren! En wat voor jou de beste keuze is hangt af van jouw situatie; wat jij nodig hebt of verwacht nodig te hebben.

socialmedia-04

Stad Holland

Verzekerd zijn van je zorg in alle gemoedsrust. Dat kan zeker bij Stad Holland. Deze zorgverzekeraar staat bekend om hun uitgebreide dekking, persoonlijke service en snelle afhandeling van claims. In geval van gezondheidszorg gaat het niet alleen om kosten, maar ook om de zekerheid dat je de beste zorg krijgt wanneer je het nodig hebt. Deze zorgverzekering is erg geschikt in combinatie met een aanvullende verzekering. En is daarnaast ben je bij Stad Holland vrij in de keuze van een zorgverlener. Voor een goede dekking ben je bij Stad Holland zeker aan het juiste adres!

ONVZ

ONVZ is ook een zorgverzekeraar waar wij graag zaken mee doen. Deze zorgverzekeraar is gefocust op kwaliteit en persoonlijke service. Bij deze zorgverzekeraar weet je zeker dat je snel toegang hebt tot de zorg die je nodig hebt. Daarnaast is er sprake van een wachtlijstbemiddeling en kijken de zorgconsulenten graag met je mee bij lange wachttijden of je ergens anders terecht kunt. En mocht je graag ruimte hebben om je eigen zorgkeuzes te maken? ONVZ biedt een optimale keuzevrijheid!

vandernat_zorgverzekering_2024

ASR Verzekeringen

En niet alleen Stad Holland en ONVZ zijn zorgverzekeraars waar wij graag mee samenwerken, ook ASR Verzekeringen is een fijne zorgverzekeraar. Want naast dat zij jou voorzien van de beste zorg wanneer nodig, zijn zij ook nog eens gefocust op duurzaamheid. En wanneer je ondernemer bent is ASR ook erg interessant. De polis is in combinatie met een arbeidsongeschiktheidsverzekering of verzuimverzekering zeer geschikt voor jou als verzekerde!

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een andere prettige zorgverzekeraar waar je terecht kunt. En ook nog eens een van de grootste zorgverzekeraars! Nationale Nederlanden heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en je kunt bij deze zorgverzekeraar kiezen uit twee soorten basisverzekeringen. Daarnaast bieden zij veel aanvullende verzekeringen aan. Zo is er altijd een perfecte dekking die precies bij jouw wensen en behoeften past!

Het is de hoogste tijd!

Je hebt tot en met 31 december de tijd om over te stappen. Wil je meer weten over welke verzekering het beste bij je past? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg bij het maken van de beste keuze voor jou.

vandernat_zorgverzekering
Vergelijk je zorgverzekering!

Vakantie en corona

Sluiten