Fiscale dienstverlening

Van inboeken tot een accountsverklaring

  • Altijd goed geregeld
  • Betrokken en ervaren adviseurs
  • Voor fiscaal advies
  • Loonadministratie
administratieve diensten van der nat

De administratie is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Als je al wat jaren ondernemer bent, weet je vast wat hier allemaal bij komt kijken. Als nieuwe ondernemer is het vaak nog onduidelijk waar je allemaal rekening mee moet houden. Ook dan zijn wij er voor je!

Mocht je overwegen om je bedrijfsadministratie verder te optimaliseren of uit te besteden, kom dan gerust eens langs. Door je administratie bij ons onder te brengen, krijg jij tijd om weer te doen waar je goed in bent: ondernemen!

Fiscaal advies

Als ondernemer krijg je te maken met de belastingdienst. Naast de standaard aangifte voor BTW en omzet kan het zijn dat je advies nodig heb voor zaken die complexer zijn. Denk aan de overname of verkoop van een bedrijf, bedrijfsherstructurering of opvolging. Met correcte informatie kún je beslissingen nemen omdat je altijd weet wat de actuele situatie is en wat je in de toekomst kunt verwachten.

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

De meest gestelde vragen over Administraties

Welke zorgkosten zijn aftrekbaar?

+ -

Zorgkosten die je o.a. kunt aftrekken zijn reiskosten voor ziekenbezoek, kosten voor medicijnen, kosten voor hulpmiddelen zoals steunzolen. Vaak zijn er wel voorwaarden aan verbonden.

Wat is de uiterste datum voor de belastingaangifte?

+ -

Verstuur de aangifte in ieder geval vóór 14 juli volgend op het belastingjaar. Bijvoorbeeld uw aangifte 2023 moet vóór 14 juli 2024 bij ons binnen zijn.

Welke verbeteringsslagen zijn er mogelijk voor mijn zakelijke administratie?

+ -

Je kunt denken aan het inregelen het debiteuren en crediteuren beheer, zorgen voor meer inzicht en het ordenen van de administratie. Kom langs om de mogelijkheden te ontdekken.

Aangiftetijdvak voor de btw: per kwartaal, per maand of per jaar?

+ -

De belastingdienst bepaald dit automatisch, maar je kunt een verzoek indienen voor een ander aangiftetijdvak. Elk maand een aangifte is mogelijk meer werk dan per kwartaal.

Ik exporteer producten naar het buitenland, hoe werkt dat met de BTW?

+ -

Dat is afhankelijk of je exporteert naar een land binnen of buiten de EU en het type klant. Meestal reken je dan 0% BTW, maar neem contact voor advies in jouw situatie.

Joost-Jan van der Nat
Neem contact op
Joost-Jan van der Nat
0183-441436