Website_banner_zorgverzekering2023 copy

Zorgverzekering 2023

Bij Van der Nat willen wij alleen de beste zorg voor jou!

Je mag van ons dan ook verwachten dat wij de ontwikkelingen op de voet volgen. En nu de tijd van het jaar weer is aangebroken om je zorgverzekering voor het komend jaar onder de loep te nemen, helpen wij je alvast een handje op weg zodat jij de beste keuze kunt maken. Wat die keuze is, dat hangt geheel en al af van jouw persoonlijke situatie.

Zorgverzekering2023_donkergroen

Wist je dat goedkoop duurkoop is?

Als eerste en meteen ook het belangrijkste om duidelijk te hebben is het verschil tussen de basisverzekeringsmogelijkheden, te weten; restitutie en natura.

RestitutieNatura
Je hebt vrije keuze in zorgverlenerVoor volledige vergoeding ga je naar een zorgverlener met contract
De premie is (meestal) hoger dan bij naturaPremie is (meestal) lager dan bij restitutie
Soms moet je een zorgnota voorschieten en deze zelf declareren bij je zorgverzekeraarDe zorgverzekeraar betaalt de zorgkosten rechtstreeks aan de zorgverlener
Zorgverzekering2023_oranje

Wat voor jou de beste zorgverzekering is? Wij vertellen het je!

Al jarenlang doen wij bij Van der Nat zaken met twee zorgverzekeraars waarvan wij zeker weten dat ze de beste zorg leveren tegen de scherpste premie.

Welke van de twee zorgverzekeraars voor jou de beste keuze is, dat hangt geheel af van jouw situatie en de zorg die jij nodig hebt of verwacht nodig te hebben. We zetten alvast een paar belangrijke zaken voor je op een rijtje:

Stad Holland

Stad Holland is één van die zorgverzekeraars waar wij onze klanten met een gerust hart onderbrengen. Zij zijn één van de weinige zorgverzekeraars die je nog een vrije keuze geeft in het kiezen van je zorgverlener en geen medische selectie heeft!

En ook niet onbelangrijk in deze tijd van hoge inflatie; ze zijn ook nog eens de goedkoopste aanbieder van deze zogeheten restitutiepolis. Per maand betaal je een basispremie van:

€ 140,75 bij een standaard eigen risico van € 375,-
€ 123,25 bij een maximaal eigen risico van € 875,-

ASR verzekeringen

En dan hebben we nog ASR als verzekeringsmaatschappij waar wij graag zaken mee doen. Ben je eigen ondernemer? Dan is deze verzekeraar zeker in combinatie met een arbeidsongeschiktheidsverzekering of verzuimverzekering erg interessant voor jou als verzekerde.

Per maand betaal je een basispremie van:

Eigen keuze (restitutiepolis)
€ 156,50 bij een standaard eigen risico van € 385,-
€ 131,50 bij een volledig eigen risico van € 885,-
Ruime keuze (naturapolis)
€ 137,50 bij een standaard eigen risico van € 385,-
€ 117,50 bij een volledig eigen risico van € 885,-

Het is de hoogste tijd!

Je hebt tot en met 31 december de tijd om over te stappen. Kortom, het is de hoogste tijd om je verzekering te vergelijken. Klik op knop onderaan deze pagina om een vergelijking te maken. Of neem contact met ons op, wij helpen je met liefde en plezier op weg bij het maken van de beste keuze voor jou.

Vergelijk je zorgverzekering!

Vakantie en corona

Sluiten