default header

Recreatie

Op reis

Als u op reis gaat adviseren wij u over de mogelijkheden van een (doorlopende) reisverzekering en/of een annuleringsverzekering.

Goed verzekerd op wintersport

Als u op wintersport gaat, dan wilt u wel goed verzekerd op pad. Dan weet u zeker dat u op (of na uw reis) niet voor verrassingen komt te staan. Doe de check! Heeft u:

  • Een zorgverzekering met voldoende dekking in het buitenland?
    Geneeskundige kosten na een ongeluk op de skipiste wordt vaak (deels) vergoed. Uitgezonderd het vervoer (banaan, helikopter) om van de berg te komen en de welbekende gipsvlucht naar huis of langer verblijf. Die kosten zijn flink als je er zelf voor op moet draaien. Check dus vooral ook even wat er precies allemaal binnen de dekking valt.

  • Een reisverzekering met wintersportdekking?
    Is het antwoord 'ja'? Top! Maar…. Dan bent u er nog niet, want deze dekking is alleen een upgrade van uw standaard reisverzekering, waarmee u extra risico afdekt die een wintersportvakantie met zich meebrengt. Diefstal en schade aan uw (ski)spullen, maar ook ongelukken zijn niet standaard meeverzekert. Hiervoor moet u ook de aanvullende dekkingen voor geneeskundige kosten en bagage afsluiten. En als u een waaghals bent, dan doet u er goed aan om ook te controleren of u ook verzekert bent als u off-piste gaat.

  • De juiste pechhulpdekking op uw autoverzekering?
    Gaat u met de auto op weg naar uw vakantiebestemming? Alleen met wintersportdekking worden kosten vergoed die het gevolg zijn van een ongeluk onderweg naar of tijdens uw wintersportverblijf. Heeft u een lidmaatschap lopen bij een pechhulpdienst, dan zit u goed. Zo net, dan kunt u pech onderweg ook verzekeren als aanvullende dekking op uw reisverzekering. En.. vergeet niet dat winterbanden en sneeuwkettingen een must zijn!

Geen overbodige luxe, zo’n verzekeringscheck!

Een positieve uitkomst op de ik-ga-goed-verzekerd-op-reis check betekent een goede dekking waardoor u onbezorgd aan uw skivakantie kunt beginnen!

Is het u niet helemaal duidelijk of uw verzekeringen voldoende dekking bieden? Neem dan zeker even contact op met onze adviseurs. Zij schieten u graag te hulp.

Feesten en evenementen

Een evenementenverzekering is een goed idee als u de onzekerheden rondom een evenement wilt afdekken, zoals een buurtfeest, bedrijfsuitje of bruiloft. Ook voor grotere evenementen, vanaf 1000 bezoekers, hebben wij een passende verzekering.

Benieuwd wat Van der Nat u kan bieden?

Bel ons via 0183 - 441436 of stuur ons een bericht via het onderstaande formulier.

Recreatie

1800 tekens resterend

Vakantie en corona

Sluiten