default header

Inkomen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als zelfstandig ondernemer komt alles op je zelf aan. Het geeft je de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Vrij om de hoogte bepalen van de hoogte van het inkomen dat je wilt verzekeren in het geval van ziekte en / of arbeidsongeschiktheid (aov) door een ongeval. Al dan niet in combinatie met je hypotheek.

Goed verzekerd bij arbeidsongeschiktheid en ziekte

Bij Van der Nat horen wij regelmatig terug dat de prijs zo hoog is die je betaald voor deze verzekeringen. Jij gaat natuurlijk over je eigen portemonnee. Je hoopt en gaat er vanuit dat je nooit aanspraak hoeft te maken op je verzekering omdat een vervelende aanleiding je daartoe reden geeft.

Als je valt, dan heb je een vangnet

In de ongelukkige omstandigheid dat je wél aanspraak moet maken op je arbeidsongeschiktheidsverzekering, dan ben je blij dat je ‘m hebt! Want, in de meeste gevallen keert deze uit tot aan je pensioengerechtigde leeftijd. Dat bespaart je heel wat kopzorgen! En dat is ook wat waard, toch?!

Wist je dat bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering…

… de premie fiscaal aftrekbaar is?

… het eigen risico de hoogte van de premie bepaalt?

… je verzekert bent tot maximaal 80% van je bruto inkomen / winst?

… je meestal de eerste drie jaar van de verzekering korting krijgt?

… medische vragen worden gesteld en je soms ook een medische keuring moet ondergaan bij het aangaan van de verzekering?

Jij bepaalt wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering je waard is

De hoogte van de premie wordt onder andere bepaald door de keuzes die je maakt in de voorwaarden waaraan de verzekering voor jou moet voldoen. Door die voorwaarden wat bij te stellen, kun je de premie voor jou betaalbaar houden.

Het Van der Nat team staat voor je klaar om je te adviseren en een berekening voor te leggen die past bij jouw behoeften en wensen. Dat kan door ons te bellen of door onderstaand contactformulier in te vullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

1800 tekens resterend

Vakantie en corona

Sluiten