slot

Verzekeringen

Een veilig gevoel

In het dagelijkse leven loopt u tal van risico’s. Thuis, op uw werk, tijdens het sporten. Het geeft een veilig gevoel als u deze risico’s in kaart brengt en waar nodig met een verzekering afdekt. De verzekeringsadviseurs van Van der Nat denken graag met u mee. Ze zetten alles op een rijtje, zodat u zelf een goede afweging kunt maken.

Het afhandelen van schades

Gebruik de inlogcode rechtsboven op deze pagina om uw eigen polissen in te zien. Voor de afhandeling van schades en overige vragen belt u eenvoudigweg naar ons kantoor. De medewerkers van Van der Nat nemen u alle sores uit handen, zoals u van een tussenpersoon mag verwachten.

Aantrekkelijke pakketkorting voor particulieren en ZZP’ers

Voor particulieren, bedrijven en ZZP’ers is het extra voordelig om verzekeringen bij Van der Nat af te sluiten. Door meerdere verzekeringen in één pakket onder te brengen ontvangt u aantrekkelijke voordelen. Dit kan bijvoorbeeld een lagere premie zijn door pakketkorting. Denk aan het combineren van uw verzekeringen voor inboedel en opstal, uw auto, de aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Breng samen met een van onze adviseurs uw risico’s in beeld en sluit waar nodig een verzekering af. Dat geeft een veilig gevoel.

Vergelijk uw zorgverzekering Informatie voor ZZP’ers
donderdag 19 september 2019

Er gaat hard gewerkt worden aan een mooi en modern kantoor aan de Dorpsstraat 16. Daarom verhuizen wij dit weekend met personeel en inventaris tijdelijk naar de Expeditiestraat 9 in Giessen. Hier mogen wij gebruik maken van de bovenverdieping bij Van der Stelt Transport. Wij hebben daar een aparte ingang aan de rechter zijkant van het pand. Het koffiezetapparaat gaat ook mee, dus de koffie staat ook hier klaar vanaf maandag 23 september. Bekijk op Facebook

Sluiten