van-der-nat-rookmelders-verplicht-in-huis-woonhuis-verzekering

Rookmelders

Rookmelders. Wie heeft ze niet?

Toch? Hoeveel heb jij er hangen in je woning?...

Het vreemde aan rookmelders is dat iedereen het belang hiervan onderschrijft. We weten allemaal dat het super belangrijk is om rook op tijd te signaleren en actie te kunnen ondernemen. Maar de praktijk laat zien dat er in teveel woningen helemaal geen rookmelders hangen! En al helemaal niet op iedere verdieping.

Per 1 juli 2022 zijn rookmelders dus verplicht op iedere verdieping van je woning en in de vluchtroutes. Het Bouwbesluit is hiervoor zelfs aangepast. De verzekeraars en de brandweer doen hard hun best om iedereen hiervan op de hoogte te stellen. Van der Nat doet daar graag aan mee.

Om het je wat makkelijker te maken kun je nu bij ons een set rookmelders winnen. Want vaak is het zo’n ‘dat moeten we eigenlijk nog even doen-klusje’. Tot dat het te laat is. Wij hopen dat deze actie jou aanspoort om er toch even bij stil te staan!

Garantie tegen onderverzekering

Wat ook wel handig is om te weten: ben jij verzekerd tegen onderverzekering? Dus kom je er niet na schade achter dat de waarde van jouw woning of inboedel veel groter is dan het verzekerde bedrag?
NH1816 Verzekeringen biedt na het invullen van de herbouwwaardemeter en de inboedelwaardemeter 5 jaar garantie tegen onderverzekering. Tussentijds aangebrachte aanpassingen (zoals zonnepanelen of een laadpaal) zijn dan ook automatisch meeverzekerd! Dat is toch goed om te weten?

Hulp nodig?

Wil je nu weten wat jouw brandverzekering of opstalverzekering verplicht inzake rookmelders en welke ruimten het precies betreft? Of wil je weten hoe dit werkt voor jouw bedrijfspand, kantoor of winkel maak dan gerust een afspraak met ons.

Wij leggen het je graag uit, geven je advies over wat in jouw geval de beste verzekering is en kunnen zien of jij voldoet aan alle voorwaarden mocht je schade krijgen. Bel gerust voor een afspraak! Of vul hieronder het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

1800 tekens resterend

Vakantie en corona

Sluiten