Van der Nat

Disclaimer

De website vander-nat.nl is eigendom van Van der Nat Rijswijk. Hoewel wij veel zorg en aandacht besteden aan de inhoud van de site is het mogelijk dat de getoonde inhoud onvolledig of onjuist is. Aan de inhoud kunt u geen rechten ontlenen.

De inhoud van deze website wordt regelmatig aangepast. Van der Nat Rijswijk heeft het recht dit te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving te doen.

Aansprakelijkheid

De directie van Van der Nat Rijswijk acht zich niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook, die verband houdt met of in verband kan worden gebracht met deze website.

Hyperlinks

Op deze website vindt u links naar andere sites die geen eigendom zijn van Van der Nat Rijswijk. Wij kunnen niet garant staan voor de inhoud en het functioneren ervan.

Copyright

De inhoud van vander-nat.nl is auteursrechtelijk beschermd. Als u onderdelen van onze website overneemt, moet u de bron vermelden. Neem voor twijfel over auteursrechten enz. contact met ons op.

Wij stellen het zeer op prijs als u fouten of andere onvolkomenheden aan ons meldt via info@vander-nat.nl.

Vergelijk uw zorgverzekering Informatie voor ZZP’ers
donderdag 19 september 2019

Er gaat hard gewerkt worden aan een mooi en modern kantoor aan de Dorpsstraat 16. Daarom verhuizen wij dit weekend met personeel en inventaris tijdelijk naar de Expeditiestraat 9 in Giessen. Hier mogen wij gebruik maken van de bovenverdieping bij Van der Stelt Transport. Wij hebben daar een aparte ingang aan de rechter zijkant van het pand. Het koffiezetapparaat gaat ook mee, dus de koffie staat ook hier klaar vanaf maandag 23 september. Bekijk op Facebook

Sluiten