37281949

Over ons

Voor al uw verzekeringen, geldzaken en administraties

Van der Nat Rijswijk is al meer dan 45 jaar lang het adres voor al uw verzekeringen, geldzaken en administraties. Wij helpen u graag verder met:

Van der Nat Rijswijk is in 1966 opgericht door J.B. (Jan) van der Nat. In de beginjaren bediende Jan van der Nat zijn klanten vooral met verzekeringen. In de loop der jaren breidde de dienstverlening zich uit op het gebied van belastingen en bedrijfsadministraties. Later kwam daar de vrije handel en makelaardij in woonhuizen bij. Als be√ędigd makelaar en taxateur was Van der Nat betrokken bij tal van onroerend-goedtransacties in het land van Heusden en Altena. Anno 2012 is Van der Nat Rijswijk uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met een compleet pakket diensten en producten.

Een prettige en persoonlijke aanpak

De meeste van onze klanten wonen in de gemeente Woudrichem. Dankzij de komst van moderne communicatiemiddelen groeit ons klantenbestand ook buiten het Land van Altena. Het is een bewijs dat veel mensen onze manier van werken waarderen en blij zijn met een prettige en persoonlijke aanpak. Precies wat u van een onafhankelijke tussenpersoon mag verwachten.

Welkom op ons kantoor in Rijswijk

Veel zaken kunt u via deze website of per e-mail regelen, maar u bent en blijft in de eerste plaats welkom op het vertrouwde adres in Rijswijk: Dorpsstraat 16. De mensen van Van der Nat helpen u graag verder en de koffie staat voor u klaar!

Vakantie en corona

Sluiten