Van der Nat

Pensioen

Zekerheid over uw pensioen

Als u zich afvraagt hoe uw pensioen is geregeld, bent u niet de enige. Veel mensen ervaren op dit punt veel onduidelijkheid. Wat gebeurt er als mijn partner overlijdt? Krijg ik op mijn 65e alleen AOW of heb ik ook pensioen opgebouwd? Zo ja hoeveel? Hoe is de nabestaandendekking geregeld? Mogelijk heeft u nog meer vragen over uw financiële positie.

Onze pensioenadviseur is u graag van dienst en helpt u met een passend antwoord op al uw vragen. In sommige gevallen is er meer zoekwerk nodig om alles te inventariseren en helpen wij u verder tegen een vooraf afgesproken tarief. Deze transparante werkwijze voorkomt misverstanden.

Benieuwd wat Van der Nat u kan bieden?

Bel ons via 0183 - 441436 of stuur ons een bericht via het onderstaande formulier.

Vergelijk uw zorgverzekering Informatie voor ZZP’ers
donderdag 19 september 2019

Er gaat hard gewerkt worden aan een mooi en modern kantoor aan de Dorpsstraat 16. Daarom verhuizen wij dit weekend met personeel en inventaris tijdelijk naar de Expeditiestraat 9 in Giessen. Hier mogen wij gebruik maken van de bovenverdieping bij Van der Stelt Transport. Wij hebben daar een aparte ingang aan de rechter zijkant van het pand. Het koffiezetapparaat gaat ook mee, dus de koffie staat ook hier klaar vanaf maandag 23 september. Bekijk op Facebook

Sluiten