default header

Belastingzaken

Heeft u hulp nodig bij uw belastingzaken?

Wij helpen u graag verder met het deskundig verwerken van uw belastingzaken.

Aangifte inkomstenbelasting voor zakelijke en particuliere relaties

In het verlengde van het inboeken van administraties dienen wij voor onze relaties in het MKB en ZZP’ers de aangifte inkomstenbelasting in. Ook voor particulieren verzorgen wij tegen gunstige tarieven de jaarlijkse IB-aangifte.

Loonadministratie en aangifte loonbelasting

In het geval u personeel heeft, krijgt u naast eventuele ziekmeldingen te maken met de periodieke afdracht van loonheffingen. In combinatie met uw loonadministratie kunnen wij u uitstekend adviseren op dit vlak.

BTW-aangifte

Als ondernemer bent u verplicht BTW-aangifte te doen, hetzij per maand, kwartaal of per jaar. Wij helpen u graag bij het tijdig indienen van uw BTW-aangifte bij de fiscus.

Fiscaal advies

Een administratie staat nooit op zichzelf. De cijfers uit uw administratie leiden vaak tot vragen op belastinggebied. Bijvoorbeeld over de aan- of verkoop van vastgoed, de verkoop of staking van uw onderneming, uw inkomensverzekering en de verrekening van BTW bij diensten in het buitenland. In overleg met onze fiscaal jurist komen wij tot een deskundige beoordeling en een gedegen fiscaal advies.

Benieuwd wat Van der Nat u kan bieden?

Bel ons via 0183 - 441436 of stuur ons een bericht via het onderstaande formulier.

Belastingzaken

1800 tekens resterend

Vakantie en corona

Sluiten