Facebook-nh1816-nemo-raketchallenge

Actie Nh1816 Verzekeringen

Doe mee met de Nh1816 NEMO Raket Challenge!

Nu we met z’n allen zoveel mogelijk thuis blijven, brengen wij graag een stukje van NEMO Science Museum bij jou en jouw (klein)kinderen thuis met de Nh1816 NEMO Raket Challenge! Een ledenvoordeelactie die wordt aangeboden door de Coöperatie Nh1816; maatschappelijk partner van NEMO Science Museum.

Doe mee met de Raket Challenge en maak kans op een leuk ruimtecadeau!

Nh1816 NEMO Raket Challenge
Heb jij weleens een raket gemaakt? Wellicht samen met een (klein-)zoon/dochter, neefje of nichtje. Bijvoorbeeld van papier of een lege fles? Je kunt op heel veel manieren een raket bouwen. Nh1816 en NEMO dagen je uit om samen thuis aan de slag te gaan!

Hoe doe je mee?

  • Stap 1. Maak een raket. Voor een aantal tips kijk je op de website van NEMO.
  • Stap 2. Film of fotografeer het resultaat.
  • Stap 3. Stuur de foto/video in door deze te mailen naar ons kantoor via (adres kantoor). Jouw foto/video kunnen wij delen via onze social media.

In de week van 1 maart 2021 kiezen wij de 3 winnaars van de challenge! We nodigen hem/haar uit om het speciale ruimtecadeau coronaproof op te halen of te verzenden.

Vragen over jouw verzekeringen?
Neem gerust contact met ons op. Ons kantoor is momenteel voor bezoek gesloten (alleen op afspraak open) maar we staan je graag telefonisch of per e-mail te woord.

Veel succes met de challenge en blijf gezond!

Sluiten