slot

Verzekeringen

Een veilig gevoel

In het dagelijkse leven loopt u tal van risico’s. Thuis, op uw werk, tijdens het sporten. Het geeft een veilig gevoel als u deze risico’s in kaart brengt en waar nodig met een verzekering afdekt. De verzekeringsadviseurs van Van der Nat denken graag met u mee. Ze zetten alles op een rijtje, zodat u zelf een goede afweging kunt maken.

Het afhandelen van schades

Gebruik de inlogcode rechtsboven op deze pagina om uw eigen polissen in te zien. Voor de afhandeling van schades en overige vragen belt u eenvoudigweg naar ons kantoor. De medewerkers van Van der Nat nemen u alle sores uit handen, zoals u van een tussenpersoon mag verwachten.

Aantrekkelijke pakketkorting voor particulieren en ZZP’ers

Voor particulieren, bedrijven en ZZP’ers is het extra voordelig om verzekeringen bij Van der Nat af te sluiten. Door meerdere verzekeringen in één pakket onder te brengen ontvangt u aantrekkelijke voordelen. Dit kan bijvoorbeeld een lagere premie zijn door pakketkorting. Denk aan het combineren van uw verzekeringen voor inboedel en opstal, uw auto, de aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Breng samen met een van onze adviseurs uw risico’s in beeld en sluit waar nodig een verzekering af. Dat geeft een veilig gevoel.

Vergelijk uw zorgverzekering Informatie voor ZZP’ers
dinsdag 5 juni 2018

Pullen & Partners mag vandaag haar koperen jubileum vieren: Wij bestaan vandaag 12,5 jaar. Een tijdperk waarin wij heel wat innovaties en ontwikkelingen hebben doorgemaakt. Wat begon op het Gangboord, is nu uitgegroeid tot het "financieel plaza" met diverse specialismen. Bekijk op Facebook

Sluiten