slot

Verzekeringen

Een veilig gevoel

In het dagelijkse leven loopt u tal van risico’s. Thuis, op uw werk, tijdens het sporten. Het geeft een veilig gevoel als u deze risico’s in kaart brengt en waar nodig met een verzekering afdekt. De verzekeringsadviseurs van Van der Nat denken graag met u mee. Ze zetten alles op een rijtje, zodat u zelf een goede afweging kunt maken.

Het afhandelen van schades

Gebruik de inlogcode rechtsboven op deze pagina om uw eigen polissen in te zien. Voor de afhandeling van schades en overige vragen belt u eenvoudigweg naar ons kantoor. De medewerkers van Van der Nat nemen u alle sores uit handen, zoals u van een tussenpersoon mag verwachten.

Aantrekkelijke pakketkorting voor particulieren en ZZP’ers

Voor particulieren, bedrijven en ZZP’ers is het extra voordelig om verzekeringen bij Van der Nat af te sluiten. Door meerdere verzekeringen in één pakket onder te brengen ontvangt u aantrekkelijke voordelen. Dit kan bijvoorbeeld een lagere premie zijn door pakketkorting. Denk aan het combineren van uw verzekeringen voor inboedel en opstal, uw auto, de aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Breng samen met een van onze adviseurs uw risico’s in beeld en sluit waar nodig een verzekering af. Dat geeft een veilig gevoel.

Vergelijk uw zorgverzekering Informatie voor ZZP’ers
woensdag 12 december 2018

Aanbevolen zorgpolissen voor 2019 Ieder jaar selecteert het KNGF de beste (aanvullende) polissen voor fysiotherapeutische zorg. Op https://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/zorgpolis-2019/ is een overzicht te vinden van de meest aanbevolen polissen. Bekijk op Facebook

Sluiten