slot

Verzekeringen

Een veilig gevoel

In het dagelijkse leven loopt u tal van risico’s. Thuis, op uw werk, tijdens het sporten. Het geeft een veilig gevoel als u deze risico’s in kaart brengt en waar nodig met een verzekering afdekt. De verzekeringsadviseurs van Van der Nat denken graag met u mee. Ze zetten alles op een rijtje, zodat u zelf een goede afweging kunt maken.

Het afhandelen van schades

Gebruik de inlogcode rechtsboven op deze pagina om uw eigen polissen in te zien. Voor de afhandeling van schades en overige vragen belt u eenvoudigweg naar ons kantoor. De medewerkers van Van der Nat nemen u alle sores uit handen, zoals u van een tussenpersoon mag verwachten.

Aantrekkelijke pakketkorting voor particulieren en ZZP’ers

Voor particulieren, bedrijven en ZZP’ers is het extra voordelig om verzekeringen bij Van der Nat af te sluiten. Door meerdere verzekeringen in één pakket onder te brengen ontvangt u aantrekkelijke voordelen. Dit kan bijvoorbeeld een lagere premie zijn door pakketkorting. Denk aan het combineren van uw verzekeringen voor inboedel en opstal, uw auto, de aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Breng samen met een van onze adviseurs uw risico’s in beeld en sluit waar nodig een verzekering af. Dat geeft een veilig gevoel.

Vergelijk uw zorgverzekering Informatie voor ZZP’ers
dinsdag 14 augustus 2018

WINACTIE!!! Win 2 1e rang tickets voor de adembenemende show ‘Cirkopolis’ van Cirque Éloize in Koninklijk Theater Carré! Een spectaculaire mix van acrobatiek, theater en dans! Nh1816 Verzekeringen is maatschappelijk partner van Carré en laat haar verzekerden graag meegenieten van de mooie voorstellingen in het theater. Namens Nh1816 en Carré mogen wij een van onze Nh1816-relaties blij maken met 2 tickets voor Cirkopolis van Cirque Éloize op 28, 29 of 30 september. Wil je kans maken? Like onze pagina en dit bericht én tag degene met wie jij de kleurrijke fantasiewereld van Cirkopolis wilt beleven! Doe dit vóór 21-8-2018 #CirqueEloize #Cirkopolis #theater #Carré #Nh1816 #maakkans Bekijk op Facebook

Sluiten