Van der Nat

Pensioen

Zekerheid over uw pensioen

Als u zich afvraagt hoe uw pensioen is geregeld, bent u niet de enige. Veel mensen ervaren op dit punt veel onduidelijkheid. Wat gebeurt er als mijn partner overlijdt? Krijg ik op mijn 65e alleen AOW of heb ik ook pensioen opgebouwd? Zo ja hoeveel? Hoe is de nabestaandendekking geregeld? Mogelijk heeft u nog meer vragen over uw financiële positie.

Onze pensioenadviseur is u graag van dienst en helpt u met een passend antwoord op al uw vragen. In sommige gevallen is er meer zoekwerk nodig om alles te inventariseren en helpen wij u verder tegen een vooraf afgesproken tarief. Deze transparante werkwijze voorkomt misverstanden.

Benieuwd wat Van der Nat u kan bieden?

Bel ons via 0183 - 441436 of stuur ons een bericht via het onderstaande formulier.

Vergelijk uw zorgverzekering Informatie voor ZZP’ers
dinsdag 14 augustus 2018

WINACTIE!!! Win 2 1e rang tickets voor de adembenemende show ‘Cirkopolis’ van Cirque Éloize in Koninklijk Theater Carré! Een spectaculaire mix van acrobatiek, theater en dans! Nh1816 Verzekeringen is maatschappelijk partner van Carré en laat haar verzekerden graag meegenieten van de mooie voorstellingen in het theater. Namens Nh1816 en Carré mogen wij een van onze Nh1816-relaties blij maken met 2 tickets voor Cirkopolis van Cirque Éloize op 28, 29 of 30 september. Wil je kans maken? Like onze pagina en dit bericht én tag degene met wie jij de kleurrijke fantasiewereld van Cirkopolis wilt beleven! Doe dit vóór 21-8-2018 #CirqueEloize #Cirkopolis #theater #Carré #Nh1816 #maakkans Bekijk op Facebook

Sluiten